افزونه بست المنت

جلسه ۱۹: معرفی افزونه های کاربردی در وردپرس

در این جلسه از دوره آموزش ساخت سایت با وردپرس تصمیم گرفتیم بپردازیم به افزونه ها کاربردی در وردپرس که بهتر است برای عملکرد بهتر سایت‌تان روی سایت‌تان نصب کنید. همچنین از بخش افزونه‌ها در لِردات می‌توانید این افزونه‌ها و آموزش کامل آن‌هارا مشاهده کنید.

افزونه های کاربردی و مهم وردپرس

در ادامه افزونه های کاربردی‌ای به شما معرفی می‌کنیم که با فعالسازی آن‌ها روی سایت‌تان می‌توانید سایت‌تان را کامل‌تر کنید و در اصل سایت شما از نظر سئو، امنیت، سرعت و موارد دیگر هم کامل باشد و رشد داشته باشد.

همانطور که می‌دانید هر وبسایت وردپرسی باید افزونه‌هایی روی سایت خود نصب کند تا سایت کامل‌تر و حرفه‌ای تر و البته کاربردی تری داشته باشد. هزاران افزونه وردپرسی وجود دارد که هرکدام یک کاری را انجام می‌دهند و یک ویژگی به سایت شما می‌دهند و شما می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

ما سعی می‌کنیم در این مقاله بهترین افزونه های کاربردی وردپرس را که هر سایت برای کامل شدن بهش نیاز دارد را معرفی کنیم، البته توجه داشته باشید که با توجه به حوزه فعالیت سایت‌تون می‌تواند افزونه برای سایت شما کاربردی باشد و نباشد.

افزونه های کاربردی در وردپرس
افزونه های کاربردی در وردپرس

افزونه ووکامرس

اولین مورد از لیست افزونه های کاربردی ووکامرس است.

ووکامرس یک افزونه بسیار کامل و جامع برای ساخت فروشگاه اینترنتی در وردپرس است. ووکامرس به شما قابلیت اضافه کردن محصولات، ساخت و ویرایش صفحه محصول، صفحه سبد خرید، پرداخت و… را می‌دهد. می‌توانید مقاله کامل ووکامرس را مطالعه کنید و همچنین دوره آموزش رایگان ووکامرس را مشاهده کنید.

همانطور که گفتیم ووکامرس یک افزونه فروشگاه ساز است که به شما این امکان را می‌دهد که یک فروشگاه آنلاین و قدرتمند با آن طراحی کنید. همچنین برای ووکامرس قالب‌ها و افزونه‌های زیادی وجود دارد که به شما کمک می‌کند فروشگاه اینترنتی بهتری داشته باشید و محدودیتی برای انجام این کار نداشته باشید.

افزونه ووکامرس
افزونه ووکامرس

ووکامرس محبوب‌ترین و قدرتمندترین افزونه فروشگاه ساز می‌باشد که همانطور که گفتیم در حال حاضر بیش از ۵ میلیون سایت فعال در حال استفاده از آن هستند و از ووکامرس برای مدیریت سایت فروشگاهی خودشان استفاده می‌کنند.

یکی از ویژگی‌های خوب ووکامرس که باعث محبوبیت آن در ایران هم شده این است که سازگاری کامل با زبان فارسی دارد و کاربران ایرانی به راحتی می‌توانند با آن کار کنند و از آن استفاده کنند.

همچنین شما با داشتن یک فروشگاه آنلاین دیگر نیازی نیست مکان حضوری و از هر جایی می‌توانید فروشگاه آنلاین خود را مدیریت کنید. اکنون ووکامرس جزء برترین پلتفرم‌های ساخت فروشگاه اینترنتی است و می‌‌توانید از این لینک آمار آن را ببینید.

شما با استفاده از ووکامرس دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های چند ملیونی برای طراحی سایت فروشگاهی ندارید و به راحتی خودتان می‌توانید سایت فروشگاهی خود را طراحی کنید. همچنین با افزونه‌های زیادی می‌توانید به فروشگاه آنلاین خود ویژگی‌های بیشتری اضافه کنید و با قالب‌های ووکامرس می‌توانید بهترین ظاهر و قالب را برای فروشگاه آنلاین خود داشته باشید. و البته که در کمترین زمان ممکن فروشگاه آنلاین خود را بسازید

با استفاده از افزونه ووکامرس می‌توانید تمام جزئیات محصول را در سایت وردپرسی و فروشگاه آنلاین خود قرار دهید، از جمله، عکس‌های محصول، توضیحات مصول، مشخصات محصول، نظرات مشتریان و … . همچنین با ووکامرس هم ‌می‌توانید محصولات فیزیکی را به فروش بگذارید و هم محصولات دانلودی.

همچنین افزونه ووکامرس ابزارهایی در اختیار شما قرار می‌دهد تا آمار و نمودار فروش خود و آمار فروش و بازدید هر محصول را مشاهده کنید. و کلی ویژگی‌های دیگر همانطور که گفتیم با افزونه‌های بسیار زیادی می‌توانید به فروشگاه آنلاین خود اضافه کنید.

در ادامه افزونه های کاربردی بیشتری را بهتان معرفی می‌کنیم. پیشنهاد می‌کنیم این افزونه های کاربردی را روی سایت‌تان نصب کنید تا سایت کامل تر و حرفه‌ای تری داشته باشید.

افزونه المنتور

افزونه های کاربردی، المنتور دیگری آن‌هاست.

صفحه ساز پیشفرض وردپرس ظاهر ساده‌ای دارد و با آن نمی‌توانیم تصاویر حرفه‌ای طراحی کنیم. ولی افزونه‌های صفحه سازی هستند که با نصب و فعالسازی آن‌ها ویژگی‌ها و قابلیت‌های بیشتری برای ساخت صفحه دلخواه‌مان داشته باشیم. افزونه‌های صفحه ساز برتر شامل المنتور، WPBakery و Themify هستند.

بهترین افزونه صفحه ساز اکنون المنتور هست که المنت‌های جذابی دارد و با درگ اند دراپ و امکاناتی که در اختیارتان قرار می‌دهد می‌توانید بهترین صفحات را طراحی کنید.

افزونه المنتور
افزونه المنتور

می‌توانید از اینجا مقاله کامل افزونه المنتور را مطالعه کنید.

افزونه لایت اسپید کش

سومین مورد از لیست افزونه های کاربردی لایت اسپید کش است. برای افزایش سرعت سایت پلاگین‌های زیادی وجود دارد. ولی تنها چند افزونه حرفه‌ای داریم که می‌توانند سرعت سایت شمارا به خوبی افزایش دهند:

ما روی سایت لِردات با تمام این افزونه‌ها کار کردیم و طبق بررسی‌هایی که بر عملکرد افزونه‌ها داشتیم نتیجه گرفتیم افزونه وردپرس راکت یا WP Rocket برای افزایش سرعت وردپرس بهترین افزونه است. البته این افزونه پولی است و مانند دیگر افزونه‌ها رایگان نیست.

همانطور که گفتیم افزونه موشک وردپرس برای افزایش سرعت سایت بهتر است ولی در برخی از سایت‌ها LiteSpeed Cache عملکرد بهتری دارد و تاثیر بیشتری روی سرعت سایت نسبت به افزونه‌های دیگر دارد. و همچنین اگر نمی‌خواهید روی سرعت سایت‌تان زیاد هزینه کنید که پیشنهاد می‌کنم این کار را بکنید، افزونه لایت اسپید کش برای شما انتخاب مناسبی است.

افزونه لایت اسپید کش برنامه نویسی بسیار قوی و حرفه‌ای دارد. افزونه لایت اسپید کش توسط تیم حرفه‌ای لایت اسپید نوشته شده است و این تیم همان تیمی است که وب سرور لایت اسپید را ساخته است. اگر وب سرور سایت شما لایت اسپید است پیشنهاد می‌شود از این افزونه استفاده کنید، چرا که افزونه و وب سرور به صورت هماهنگ باهم می‌شوند و نتیجه و عملکرد خوبی را روی افزایش سرعت سایت شما دارند.

همچنین این افزونه را می‌توانید بدون هیچ هزینه‌ای روی سایت خود فعال کنید و افزایش سرعت سایت خود را انجام دهید و همچنین امکانات این افزونه از افزونه‌های دیگر بهتر است ولی طبق بررسی‌هایی که داشتیم روی وب سرور‌هایی که لایت اسپید نیستند عملکرد خوبی ندارد.

افزونه لایت اسپید کش
افزونه لایت اسپید کش

مطالعه مقاله کامل لایت اسپید کش.

افزونه امنیت کامل وردپرس

یکی دیگر از افزونه های کاربردی افزونه All in One Wp security هست. سایت شما ممکن است باگ‌های امنیتی بسیار زیادی داشته باشد که از آن مطلع نیستید و با استفاده از این افزونه می‌توانید حدودا ۷۰ درصد امنیت وبسایت خود را افزایش دهید ولی بازهم وبسایت شما ضد هک نیست.

اگر وبسایت شما از امنیت کافی و کامل برخوردار نباشد، هر لحظه امکان دارد هکرها سایت شما را مورد حمله قرار دهند. و سایت شما هک شود و تمام زحمات شما یک شبه هدر رود. پس بهتر است به امنیت و افزایش امنیت سایت توجه کنیم تا خیالمان راحت باشد که سایت و کسب‌و‌کار اینترنتی ما یک شبه نابود نمی‌شود.

افزایش امنیت سایت برخلاف ذهنیت عمومی کاربران اصلا پیجیده نیست و فقط کافیست تکنیک‌ها و نحوه انجام آن را بلد باشید تا بتوانید در کمتر از ۲ ساعت سایت خود را ضد هک کنید. همانطور که گفتیم در این مقاله ۶۰ درصد از این تکنیک‌ها که باعث افزایش امنیت سایت‌مان می‌شوند را یاد می‌گیریم.

بهترین افزونه افزایش امنیت وردپرس افزونه All in one wp Security هست که می‌توانید از آن استفاده کنید.

افزونه امنیت کامل وردپرس
افزونه امنیت کامل وردپرس

مطالعه مقاله کامل افزونه امنیت کامل وردپرس یا All in One WP Security.

افزونه رنک مث

افزونه رنک مث پنجمین مورد از افزونه های کاربردی است. قویترین و سبک ترین افزونه موجود در زمینه سئو وردپرس است. این پلاگین با یوست رقابت سنگینی دارد. استفاده از رنک مث برای سئوی محتوا و سایت، جایگاه ویژه ای را برای سایت شما در بین موتورهای جستجو به ارمغان می آورد. این افزونه به کارشناسان سئو کمک می کند که به ابزارهای جستجو برای بهبود سئو و جذب مخاطب بیشتر در سایت دسترسی یابند.

وجود ویژگی های قدرتمند و سهولت در استفاده از جمله مزایای پلاگین رنک مث به شمار می روند. چه در کار با وردپرس و افزونه های آن تازه کار باشید یا یک فرد باتجربه rank math در رقابت سئو سایت شما را پیروز می کند. اگر هنوز بین انتخاب رنک مث و یوست سئو برای وبسایت خود دچار تردید هستید، در مقاله پیشرو با ما همراه شوید و با قابلیت های فوق العاده این رنک مث آشنا شوید. همچنین با توجه به محبوبیت این افزونه آموزش رنک مث شامل نحوه نصب و پیکربندی آن را نیز شرح داده ایم.

افزونه رنک مث
افزونه رنک مث

مطالعه مقاله کامل افزونه رنک مث.

جمع‌بندی کلی

در این مقاله ۵ تا از بهترین افزونه های کاربردی و مهم در وردپرس را به طور خلاصه معرفی کردیم و لینک مقاله کامل آن‌هارا قرار دادیم. البته لازم به ذکر هست افزونه‌های فرم تماس ۷ و کریسپ هم جزو این افزونه‌ها هستند که به ترتیب برای ایجاد فرم تماس در سایت و ساخت پشتیبانی آنلاین در سایت کاربرد دارند.

پیشنهاد می‌کنیم این افزونه ها کاربردی در سایت‌تان نصب و فعالسازی کنید تا سایتی بهتر و کامل تر داشته باشید. با آرزوی موفقیت برای شما.

این آموزش چقدر برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز: ۰ / ۵. تعداد رای: ۰

هنوز امتیازی ثبت نشده! شما اولین نفر باشید...

صالح زارعی

مدیر و بنیان‌گذار لردات. جاده‌های سراشیبی‌را طی می‌کنم تا به اهدافی که دارم برسم...

نظر یا سوالی دارید؟