در این مقاله آموزشی میخواهیم افزونه وردپرس راکت یا Wp Rocket را معرفی و بررسی کنیم. همانطور که میدانید افزایش سرعت وبسایت بر روی جذب بازدید کننده و مشتری خیلی تاثیر گذاز هست. چرا که شما باید کاری کنید تا صفحات سایتتان در کمتر از ۵ ثانیه لود شوند تا وقت کاربر هدر نرود و به کاربر حس خوبی انتقال دهید و همچنین کاربر در طول مدت زیاد لود شدن صفحات از تصمیمش منصرف نشود.
همچنین در این مقاله آموزشی میخواهیم به افزونه Wp Rocket و نحوه استفاده از آن بپردازیم و ببینیم آیا باید از آن استفاده کنیم یا نه!؟ در سایت لِردات افزونههای مختلفی را تست کردیم ولی به این نتیجه رسیدیم که افزونه وردپرس راکت یا Wp Rocket سختگیرانه و قدرتمندانه تر از افزونههای دیگر سرعت سایت را به مقدار قابل توجهی افزایش میدهد.
آنچه در این مقاله میخوانید
افزونه وردپرس راکت
افزونه وردپرس راکت با فشرده سازی فایلهای Css، js و … به بهبود سرعت لود صفحات سایت شما کمک میکند. همچنین با این افزونه میتوانید پایگاه داده سایت خود را بهینه کنید.
البته این افزونه پولی است و میتوانید از سایت اصلی آن این افزونه را به صورت دلاری تهیه کنید. البته سایتهای ایرانیای هم هستند که این افزونه را به فروش گذاشتهاند ولی پیشنهاد میشود جهت حفظ حقوق تولید کننده و معتبر بودن افزونه و دریافت آپدیتهای رایگان آنرا از سایت اصلی تهیه کنید.
افزونه وردپرس راکت واقعا سرعت سایت شمارا به مقدار قابل توجهی افزایش میدهد. برای اینکه مطمئن شوید کافی است تست کنید. ما در لِردات برای افزایش سرعت سایت از افزونه Wp Rocket استفاده میکنیم.
لایت اسپید کش یا وردپرس راکت
اگر وب سرور سایت شما لایت اسپید است پیشنهاد میکنیم جهت افزایش سرعت سایت از افزونه لایت اسپید کش که رایگان هم هست استفاده کنید. چرا که این افزونه در وب سرور های لایت اسپید عملکرد خوبی دارد و در وب سرورهای دیگر مانند Apache و Ngnix عملکرد خوبی ندارد.
چگونه بفهمیم وب سرور سایت ما چیست
برای اینکه متوجه بشوید وب سرور سایت شما چیست از پیشخوان وردپرس خود به مسیر ابزارها > سلامت سایت بروید و از بخش اطلاعات برروی بخش سرور کلیک کنید حالا میتوانید نوع وب سرور سایتتان را مشاهده کنید.
مزایای افزایش سرعت سایت
همیشه افزایش سرعت سایت در بین طراحان و مدیران سایت یک دغدغه است چرا که طبق آمارهای مختلفی و بررسیهای انجام شده هر چقدر سرعت لود صفحات سایت کمتر باشد تعداد کاربران و فروش آن سایت هم بیشتر است.
شما میتوانید با توجه کردن به سرعت لود صفحات سایت و کاهش دادن آن کمی از رقیبانتان جلو بیوفتید.
تاثیر سرعت سایت روی سئو
یک بحث مهمی که در رابطه با سرعت سایت وجود دارد تاثیر آن در سئو و ورودی از گوگل است. گوگل در اوایل سال ۲۰۱۹ یک الگوریتمی را معرفی کرد که مربوط به سرعت سایت و لود شدن صفحات سایت بود، و از آن به بعد سایتهای زیادی حتی سایتهای بزرگ مانند دیجیکالا به افزایش سرعت لود صفحات سایت توجه کردند.
پیشنهاد میکنیم حتما برای این که ورودی خوبی هم در گوگل داشته باشید و در نتایج بهتری نمایش داده بشید به سرعت سایت و کاهش لود شدن صفحات سایت توجه کنید و آن را کاهش دهید.
افزایش سرعت بدون نیاز به یک خط کدنویسی
شما با نصب افزونه وردپرس راکت و بدون نیاز به نوشتن یک خط کد و فقط و فقط با انجام تنظیمات این افزونه میتوانید سرعت سایت خود را به مقدار قابل توجهی کاهش دهید. در ادامه مقاله به تنظیمات و افزایش سرعت سایت با این افزونه میپردازیم.
قابلیت فشردهسازی فایلها و لود تنبل تصاویر
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم این افزونه فایل های اصلی سایت شمارا فشرده و بهینه میکند تا صفحات سریعتر لود شوند و همچنین یکی دیگر از قابلیتهای این افزونه لود تنبل تصاویر است.
قابلیت لود تنبل تصاویر به این صورت هست که تا وقتی که کاربر اسکرول نکرده و به اون تصویر نرسیده آن تصویر لود نخواهد شد.
کش وبسایت
یکی دیگر از کارهای مهمی که برای افزایش سرعت سایتمان باید انجام دهیم استفاده و فعال کردن قابلیت کش هست. افزونه وردپرس راکت با قابلیت کش و ذخیره سازی صفحات این امکان را فراهم میسازد که کاربر برای دومین باری که میخواهد یک صفحه را باز کند صفحه با سرعت بیشتر و حجم کمتر لود شود. که باعث راحتی کاربر و کاهش استفاده از پهنای باند میشود.
سایر ویژگیهای افزونه Wp Rocket
همچنین وردپرس راکت سایر امکانات و ویژگیهای بیشتری است که به افزایش سرعت لود سایت ما کمک میکند که در بخش اعمال تنظیمات افزونه تک تک آنهارا توضیح خواهیم داد.
نصب و فعالسازی افزونه
نصب و فعالسازی این افزونه مانند افزونههای دیگر است و هیچ تفاوتی ندارد. ابتدا این افزونه را خریداری کنید و سپس به پیشخوان وردپرس و مسیر افزونهها > افزودن بروید و آن را آپلود کنید و مراحل نصب و فعالسازی را طی کنید.
انجام تظیمات و افزایش سرعت سایت با وردپرس راکت
بعد از نصب و فعالسازی افزونه برای مدیریت و اعمال تنظیمات از پیشخوان وردپرس خود به مسیر تنظیمات > Wp Rocket بروید.
پیشخوان
در این بخش میتوانید لایسنس خود را فعال کنید و برخی اطلاعات و گزینهها در رابطه با عملکرد و کار با افزونه را مشاهده کنید.
کش
از این بخش میتوانید کش وبسایت خود را فعال کنید. برای فعالسازی کش سایت کافی است هر سه گزینه را در این قسمت فعال نمایید و در نهایت روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
بهینه سازی فایل
در این قسمت میتوانید تنظیمات فشرده سازی و بهینه کردن فایلها برای افزایش سرعت سایتتان را انجام دهید. پیشنهاد میکنیم دونه دونه گزینههارا فعال کنید و سایت خود را لود کنید. در برخی از سایتها و قالبها ممکن است با فعال کردن برخی از گزینهها ظاهر و کدهای سایت به درستی نمایش و لود نشوند.
رسانه
در این بخش میتوانید تنظیمات لود شدن تصاویر و ویدیوها و فایلها در سایتتان را انجام دهید که پیشنهاد میکنیم تمام گزینهها را فعال کنید و در نهایت روی ذخیره تغییرات بزنید.
پیش بارگذاری
با فعال کردن گزینههای داخل تنظیمات پیش بارگذاری این افزونه بعد از لود شدن هر صفحه و ورود کاربر به سایت به کش بقیه لینکهای موجود در سایت میپردازد تا کاربر بلافاصله بعد از کلیک صفحه برایش لود شود. پیشنهاد میکنیم تمام گزینههای این بخش را فعال کنید و روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.
تنظیمات پیشرفته
در این بخش میتوانید صفحهها و کوکیهایی را مشخص کنید که نمیخواهید هرگز کش شوند.
پایگاه داده
از این بخش میتوانید تنظیمات بهینه سازی پایگاه داده خود را مشخص کنید که پیشنهاد میشود تمام گزینههارا فعال کنید. و بازه زمانی برای پاکسازی خودکار پایگاه داده مشخص کنید.
تپش قلب
با فعال کردن تپش قلب میتوانید مصرف منابع سرور سایتتان را کاهش دهید تا سرور سایتتان سریعتر پاسخ کاربران را دهد و در نهایت سریعتر صفحات سایت شما لود شوند.
به همین راحتی سرعت لود صفحات سایت شما چندین ثانیه کاهش یافت و میتوانید به کاربران خود حس خوبی دهید و همچنین تعداد آنها و فروش سایت خود را با این کار افزایش دهید.
منوهای افزودنیها، بهینه سازی تصاویر، ابزارها و آموزش ها مربوط به افزونه هستند و تاثیری بر روی افزایش سرعت سایت شما ندارند.
جمعبندی کلی
در این مقاله آموزشی با افزونه موشک وردپرس یا افزونه Wp Rocket آشنا شدیم و مزایا و معایب آن و تاثیر افزایش سرعت سایت روی سئو و فروش را بررسی کردیم. همچنین تنظیمات و افزایش سرعت سایت با این افزونه را آموزش دادیم.