یکی از بخش‌های مهم یک فروشگاه اینترنتی یا بهتر هست بگویم یک وبسایت که امکان فروش آنلاین دارد درگاه پرداخت هست که باید همیشه وصل باشد و به درستی کار کند تا مشتریان و کاربران وبسایت به مشکل نخورند.

در این مقاله آموزشی از وبسایت لردات می‌خواهیم چند درگاه پرداخت واسطه که در ادامه بیشتر با آن‌ها آشنا می‌شویم‌را بررسی کنیم تا بتوانید تصمیم بهتری برای استفاده از آن‌ها روی وبسایت خود بگیرید. در آماده کردن این مقاله کاربران اینستاگرام پیج لردات هم با به اشتراک گذاشتن تجربه‌هایشان به ما کمک کردند.

در ادامه به بررسی درگاه های پرداخت میپردازیم…

بررسی درگاه های پرداخت
بررسی درگاه های پرداخت

درگاه پرداخت واسطه چیست؟

درگاه پرداخت واسطه به درگاه پرداختی گفته می‌شود که شما با استفاده از آن به درگاه پرداخت‌های اصلی شاپرک متصل می‌شوید. مثلا پرداخت با درگاه پرداخت زرین پال را اگر در ساعت‌های مختلف روز امتحان کنید ممکن است یک بار به درگاه پرداخت بانک سامان متصل بشید و بار دیگر به درگاه پرداخت بانک ملت.

درگاه‌های پرداخت واسطه مزیتی که دارند این هست که بدون نیاز به دردسر خواستی و تنها با احراز هویت آنلاین می‌توانیم درگاه پرداخت اختصاصی خودمان را داشته باشیم و از آن استفاده کنیم، در صورتی که برای دریافت درگاه پرداخت اختصاصی بانک باید حضورا به بانک برویم و یا به صورت آنلاین مراحل بسیار طولانی و زمان‌بر تری را طی کنیم.

علاوه بر این درگاه‌های واسطه کاربران‌را به کم ترافیک‌ترین درگاه متصل می‌کنند و اگر درگاهی در دقایقی در دسترسی نباشد یا کند باشد متصل نمی‌کنند.

بررسی درگاه های پرداخت

درگاه زرین پال

بهترین و پراستفاده‌ترین درگاه پرداخت که اکثر استفاده کنندگاه ازش راضی هستند و نسبت به دیگر درگاه های پرداخت مزیت‌‌های بیشتر و بهتری‌هم دارد زرین پال است.

طبق تجربه من زرین پال علاوه بر پشتیبانی خوب که همیشه پاسخگوی شما است دارای تسویه حساب‌های به موقع و از همه مهم‌تر پنل مدیریت فروش کاربردی است که شما هم می‌توانید از وبسایت آن و هم از طریق اپلیکیشن آن دسترسی داشته باشید و فروش خود را مدیریت کنید. زرین کارت هم یکی از سرویس‌های زرین پال هست که می‌توانید از آن مانند کارت بانکی استفاده کنید.

طریقه تسویه حساب زرین پال به این شکل است که شما می‌توانید یک بازه زمانی را برای تسویه حساب خود مشخص کنید مثلا هرهفته شنبه و یا به صورت دستی مبلغ مورد نظرتان را برای تسویه ثبت نمایید.

درگاه پرداخت زرین پال
درگاه پرداخت زرین پال

درگاه آیدی پی

درگاه پرداخت آیدی‌ پی هم مانند درگاه پرداخت زرین پال هست با این تفاوت که این درگاه بیشتر به صورت شخصی کاربردی تر و قابل استفاده‌تر هست تا برای استفاده روی وبسایت و استفاده سازمانی. به این صورت که می‌توانید ازش به عنوان درگاه پرداخت پیج اینستاگرام خودتان استفاده کنید و یا برای محصولات خودتان صفحه پرداخت اختصاصی درست کنید. سرویس تسویه حساب این درگاه مانند درگاه زرین پال هست.

درگاه پرداخت آیدی پی
درگاه پرداخت آیدی پی

درگاه Pay.ir

درگاه پرداخت pay.ir بیشتر در سایت‌های بین‌المللی ایرانی استفاده می‌شود طبق تجربه‌ای که من داشتم مزایایی ارائه می‌دهد که باعث می‌شود شما راحت‌تر از آن روی سایت خود استفاده کنید ولی به نظر پنل کاربری ضعیف تری برای مدیریت فروش نسبت به دو درگاه قبلی دارد. طریقه تسویه حساب این درگاه‌هم مانند درگاه‌های قبل است.

درگاه پرداخت pay.ir
درگاه پرداخت pay.ir

درگاه پی پینگ

درگاه پرداخت پی پینگ علاوه بر سرویس و پشتیبانی خوب که ارائه می‌دهد دارای تجربه کاربری بهتری هم هست. روش تسویه حساب این درگاه‌هم مانند درگاه‌های قبلی است. یعنی شما می‌توانید یک بازه برای تسویه حساب خود مشخص کنید و یا به صورت دستی این کار را انجام دهید تا در اولین روز کاری مبلغ مورد نظر به حساب مورد نظرتان واریز شود.

درگاه پرداخت پی پینگ
درگاه پرداخت پی پینگ

جمع‌بندی کلی

در این مقاله آموزشی چند درگاه پرداخت پر استفاده و کاربردی رو بررسی کلی کردیم و این مقاله به زودی بروزرسانی می‌شود و بسیار کامل تر می‌شود تا بتوانیم به شما عزیزان در انتخاب درست کمک کنیم.

همانطور که شاید متوجه شده باشید ما در وبسایت لردات از درگاه پرداخت زرین پال استفاده می‌کنیم و در کل راضی هستیم ولی این به این معنا نیست که این درگاه کاملا مناسب هست و شما با توجه به معیارهای خودتان و نوع استفاده از درگاه باید درگاه مناسب خودتان را انتخاب کنید.

این آموزش چقدر برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز: ۴.۳ / ۵. تعداد رای: ۱۲

هنوز امتیازی ثبت نشده! شما اولین نفر باشید...

صالح زارعی

مدیر و بنیان‌گذار لردات. جاده‌های سراشیبی‌را طی می‌کنم تا به اهدافی که دارم برسم...

20

مقالات مرتبط

نظر یا سوالی دارید؟