در این جلسه از آموزشهای ووکامرس میخواهیم بپردازیم به متصل کردن درگاه پرداخت به ووکامرس. شاید یکی از چیزهایی که موقع ساخت فروشگاه اینترنتی یا وبسایت به ذهن شما میآید نحوه پرداخت و درگاه پرداخت هستش و در این جلسه و مقاله میخواهیم پاسخ این سوال شما که چطوری درگاه پرداخت بگیریم را بدهیم.
آنچه در این مقاله میخوانید
درگاههای پرداخت
قطعا با مفهوم درگاه پرداخت آشنا هستید. یعنی درگاهی که مخاطب با استفاده از آن هزینه محصول را پرداخت کند به صورت اینترنتی. ولی چند نوع درگاه پرداخت داریم، یکی درگاه پرداخت واسطه و یکی درگاه پرداخت مستقیم.
درگاه پرداخت مستقیم
این نوع درگاه پرداخت مستقیم از سمت یک بانک فعال میشود. به طور مثلا ما درگاه پرداخت بانک ملت میخواهیم پس باید مستقیم به وبسایت بانک ملت مراجعه کنیم و از آنجا مراحل دریافت درگاه را طی کنیم.
بعد از دریافت میتوان با نصب افزونه مخصوص بانک در وردپرس و درج مرچنت کد در تنظیمات افزونه، که بعد از تایید شما و کسبوکارتان داده میشود میتوانید درگاه آن بانک را به صورت مستقیم متصل کنید به وبسایت خودتان. در ادامه مقاله نحوه کار با افزونههای درگاه پرداخت و متصل کردن آنهارا بیشتر توضیح میدهیم
از بدی های درگاه پرداخت مستقیم میتوان به نحوه و مراحل سخت دریافت آن اشاره کرد. چرا که برای دریافت درگاه پرداخت مستقیم هر بانک نیاز به اینماد، مجوزها و سایر مدارک هست که کمی پیچیده است.
درگاه پرداخت واسطه
درگاه پرداخت واسطه درگاهی است که به اسم خودش مثلا زرین پال درگاه میگیرد و به همه بانکها متصل است و ما وقتی به وبسایتمان متصل کنیم به راحتی میتوانیم به کاربرانمان امکان پرداخت را بدهیم. و خوبی که دارد تنها نیاز به کارت ملی و کد رهگیری مالیاتی است برای دریافت این نوع درگاه
مشهورترین و بهترین درگاه پرداخت واسطه هایی که میتوانید از آنها استفاده کنید زرینپال، آیدیپی و پی پینگ هستند.
برای دریافت درگاه پرداخت واسطه کافی است به وبسایت درگاه پرداخت واسطه مورد نظرتان بروید و حساب کاربری ایجاد کنید و سپس مدارک و آدرس وبسایت خود را ارسال کنید تا ۲۴ ساعت آینده درگاه برای شما صادر میشود و موقع درخواست یک کد به عنوان مرچنت کد داده میشود که باید آن کدرا به خاطرتان بسپارید.
متصل کردن درگاه پرداخت به ووکامرس
بعد از دریافت مرچنت کد از وبسایت درگاه پرداخت کافی است افزونهای که آن وبسایت در وردپرس دارد را دانلود کنید و روی وبسایت خود نصب کنید. نحوه نصب افزونه در وردپرس را میتوانید مطالعه کنید.
در مرحله بعد باید به مسیر ووکامرس > پیکربندی > پرداختها بروید و روی درگاه پرداختای که افزونهاش را نصب و فعال کردید کلیک کنید تا وارد تنظیمات آن شوید.
در قدم بعدی میتوانید عنوان، توضیحات و حتی پیام پرداخت موفق و ناموفق را مشخص کنید. و همچنین درگاه را فعال و غیرفعال کنید. و کار مهمی که باید در این بخش برای فعالسازی درگاه انجام دهید قرار دادن مرچنت کد در فیلد مرچنت کد هستش و بعد از انجام این کار و ذخیره تغییرات درگاه پرداخت شما متصل میشود.
به شما تبریک میگوییم. حالا درگاه پرداخت شما فعال است و به راحتی میتوانید از آن استفاده کنید.
اگر به طور مثلا میخواهید درگاه پرداخت وبسایت شما هنگان پرداخت به مثلا به پرداخت ملت متصل شود و هر سری به یک درگاه متقاوت متصل نشود میتوانید از طریق تیکت به درگاه پرداخت واسطه درخواست کنید تا اولویت را برای شما درگاهی که میخواهید تنظیم کند.
جمعبندی کلی
در این جلسه از آموزشهای ووکامرس پرداختیم به نحوه اتصال درگاه پرداخت به ووکامرس و با انواع درگاههای پرداخت آشنا شدیم. امیدواریم که این آموزش برای شما مفید بوده باشد. اگر سوالی در این باره دارید که ما میتوانیم کمکتان کنیم از بخش نظرات همین صفحه بپرسید. موفق باشید.