پشتیبانی آنلاین امروزه یکی از موضوعات مهم برای کاربران است. در این آموزش میخواهیم با افزونه کریسپ سرویس پشتیبانی آنلاین را به صورت رایگان روی وبسایت خودمان راه اندازی کنیم. لازم به ذکر هست که بهترین افزونه رایگان پشتیبانی آنلاین crisp هست که در ادامه به نحوه کار با آن میپردازیم.
برای راه اندازی پشتیبانی آنلاین سرویسهای زیادی هستند ولی یکی از این سرویسها که هم رایگان هست و هم محبوب هست افزونه کریسپ میباشد که در این مقاله به فعالسازی و کار با آن میپردازیم. البته طبق بررسیهایی که روی سایت لِردات داشتیم و چند افزونه و سرویس پشتیبانی آنلاین را استفاده کردیم به این نتیجه رسیدیم سرویس گفتینو برای وبسایتهای ایرانی و آموزشی خدمات بهتری ارائه میکند و ظاهر بهتری دارد، البته این افزونه پولی است.
آنچه در این مقاله میخوانید
اهمیت داشتن پشتیبانی آنلاین
همانطور که در دوره تجربه کاربری هوشمند گفتیم انتقال حس خوب به کاربر بسیار مهم است. و وقتی شما بتوانید در سریعترین زمان به سوالات و مشکلات کاربران پاسخ بدهید هم میتوانید فروش بیشتری داشته باشید و هم تجربه کاربری خوبی به کاربران منتقل کنید و آن کاربر را جذب وبسایت خود کنید.
از افزونه کریسپ استفاده کنیم یا نه
یک سوالی که ممکن است در ذهن شما باشد این است که از افزونه کریسپ استفاده کنیم یا نه. این کاملا بستگی به نوع وبسایت و حوزه کاری تان دارد. ولی اگر وبسایت آموزشی دارید که نیازی به پشتیبانی بسیار پیشرفته ندارید پیشنهاد میکنیم از این افزونه استفاده نکنید و از سرویسهای ساده تر با ظاهر بهتر استفاده کنید. چرا که مخاطب شما در سایت آموزشی یا دنبال پرسش خود هست یا دنبال مشاوره برای خرید دوره آموزشی.
ولی در سایت فروشگاهی برای اینکه تمام کاربران مشتری یا خریدار هستند و اکثرا سوال دارند باید در پشتیبانی آنلاینتان آنها را فیلتر کنید و یک سری امکانات بیشتری داشته باشید مانند اختصاص هر اپراتور به یک دسته بندی یا…
تفاوت crisp و کریسپ پرو چیست؟
تفاوت نسخه رایگان و نسخه پرو کریسپ این است که در نسخه پرو میتوانید یک صفحه گفتوگوی اختصاصی برای سایت خود طراحی کنید و سفارشی سازی کنید. و در نسخه رایگان یک سری از گزینهها که کاربرد زیادی هم نمیتواند داشته باشد هم غیرفعال است.
اگر میخواهید نسخه پروی این افزونه را تهیه کنید و هزینه بکنید. پیشنهاد میکنم از سرویسهای ایرانی استفاده کنید که امکانات بیشتری برای فارسی زبانان دارد. هر چند نسخه رایگان این افزونه جوابگو هستش و نیازی نیست نسخه پرو را تهیه کنید، چرا که تمام امکانات مورد نیاز برای یک پشتیبانی خوبرا نسخه رایگان این افزونه دارد.
راه اندازی سیستم پشتیبانی آنلاین با افزونه کریسپ
خب در ادامه مراحل راه اندازی سیستم پشتیبانی آنلاین با این پلاگین عالی را توضیح میدهیم تا شماهم در وبسایت خود پیاده سازی کنید و تجربه کاربری خوبی را با داشتن پشتیبانی آنلاین به کاربران خود منتقل کنید.
نصب و فعالسازی افزونه
نصب و فعالسازی این افزونه crisp مانند هر افزونه دیگری است. برای نصب و فعالسازی افزونه به پیشخوان وردپرس و مسیر افزونهها > افزودن بروید و عبارت crisp را در کادر جستجو وارد کنید. حالا این افزونه را نصب و فعال کنید. میتوانید مقاله افزونه وردپرس را برای نصب و فعالسازی این پلاگین بخوانید.
راه اندازی چت آنلاین در سایت با کریسپ
در ادامه به راه اندازی افزونه کریسپ میپردازیم تا به راحتی شما بتوانید با کاربران سایتتان در هر صفحهای اربتاط داشته باشید و به آنها راهنمایی کنید و مشاوره بدهید.
بعد از فعالسازی افزونه به صفحهای هدایت میشوید که به شما امکان متصل شدن به کریسپ و پنل مدیریت شما را میدهد. برای ادامه روی دکمه ارتباط با کریسپ بزنید.
در مرحله بعد باید یک حساب کاربری برای خود ایجاد کنید. پس ایمیل، نام و رمزعبور خودتان را وارد نمایید.
در مرحله بعدی اطلاعات وبسایت خود یعنی نام و آدرس آن را وارد نمایید.
در مرحله بعدی روی دکمه Discover My Dashboard کلیک کنید تا به داشبود و پنل مدیریت گفت و گوی آنلاین سایت خود در کریسپ منتقل شوید.
ابزار و بخشهای کریسپ
افزونه کریسپ مانند هر افزونه دیگری بخشها و ابزارهایی دارد که باعث کارکرد بهتر آن و انتقال تجربه کاربری خوب میشودطوری که به شما امکاناتی بدهد تا شماهم بتوانید امکانات بهینهای در زمینه پشتیبانی آنلاین به کاربرانتان ارائه بدهید.
بخش Inbox
در این بخش که صفحه اصلی داشبورد کابریتان هم هست میتوانید چتهای سایت خود را ببینید و با پاسخ کاربران خود را بدهید و گفتوگوهای خود را مدیریت کنید.
بخش Visitors
از این بخش میتوانید کاربران آنلاینی که روی سایت شما هستند را مشاهده کنید، همچنین میتوانید اطلاعات آنهارا مشاهده کنید و با آنها گفتوگویی آغاز کنید. از این بخش میتوانید برای تحلیل رفتار کاربران وبسایتتان استفاده کنید. به طور مثلا اینکه چند دقیقه در چه صفحات میمانند میتواند به شما کمک کند که مقالات بد را تشخیص دهید و آنهارا بهبود دهید.
یا میتوانید با توجه به ایمیل و شناسه آنها متوجه بشوید که از ووکامرس چه محصولاتی را تهیه کردند و با توجه به خریدهایی که انجام دادهاند و یا سفارشهای در انتظار پرداخت آنهارا راهنمایی کنید و خرید صورت بگیرد.
بخش Contacts
از این بخش میتوانید اطلاعات کاربرانی که با آنها گفتوگو داشتید را مشاهده کنید و آنهارا مدیریت کنید.
ابزار campaign
در این بخش میتوانید برای کاربران خود کمپین ایمیلی برگزار کنید و برای آنها به صورت گروهی ایمیل ارسال نمایید.
ابزار Helpdesk
از این بخش میتوانید پاسخ ثابت یا لینک مقاله مورد نظرتان را برای پاسخ برخی از سوالات تکراری وارد نمایید تا به صورت خودکار در صفحه پاسخ گفت و گو باشد یا به صورت خودکار برای کاربر ارسال شود.
ابزار Analytics
از این بخش میتوانید آمار پشتیبانی یا گفتوگوی آنلاین سایت خود را مشاهد و تحلیل کنید.
مدیریت و افزودن افزونهها
از بخش Plugins میتوانید افزونههایی به کریسپ اضافه کنید که به گفتوگوی آنلاین شما قابلیتهایی اضافه کند. به طور مثال از افزونه Customization میتوانید رنگ بندی و قالب افزونه کریسپ را تغییر دهید.
تا اینجا با ابزارها و بخشهای مختلف کریسپ آشنا شدیم و در ادامه به تنظیمات این افزونه میپردازیم.
تنظیمات افزونه کریسپ
برای ارائه خدمات بهتر در گفتوگوی آنلاین سایت خود میتوانید تنظیمات افزونه کریسپ را با توجه به سایت خودتان تغییر دهید و سفارشی سازی نمایید.
تنظیمات حساب کاربری: از این بخش میتوانید تنظیماتی مبوط به حساب کاربری خود مانند نام، آواتار و… را تغییر دهید و انجام دهید. که داشتن ظاهر مناسب برای اپراتورها بی تاثیر نیست روی نظر کاربر.
تنظیمات اطلاعیه و پیغامها: از بخش Notifications میتوانید تنظیمات مربوط به اعلانهای افزونه کریسپ که به شما داده میشود را مدیریت کنید.
کارکرد هر بخش از تنظیمات
بخش Availability: از این بخش میتوانید ساعات کاری و زمان آنلاین و پاسخگو بودن خودتان را مشخص کنید.
بخش Cards & Invoices: از این بخش میتوانید حسابهای بانکی خود را برای ارائه به کاربران در گفتوگوی آنلاین وارد نمایید. از این حسابهای بانکی برای خرید نسخه پرو افزونههم میتوانید استفاده کنید.
بخش Plans: در این بخش میتوانید پلن انتخابی خود برای استفاده از کریسپ را مشاهده کنید و آن را ارتقا دهید.
بخش Website Setting: از این بخش میتوانید وبسایتهای فعال خود برای استفاده از کریسپ را مدیریت کنید و تنظیمات وبسایتهای خود را سفارشی سازی کنید.
بخش Message Shortcuts: از این بخش برای ایجاد شورتکات برای پیامها و پاسخهای ثابت میتوانید استفاده کنید.
تنظیمات Helpdesk: از این بخش میتوانید تنظیمات helpdesk خود را انجام دهید.
تنظیمات status page: از این بخش میتوانید تنظیمات مربوط به صفحه گفت و گوی آنلاین و اپراتورهای خود را انجام دهید.
جمعبندی کلی
در این آموزش پرداختیم به نحوه اضافه کردن بخش پشتیبانی آنلاین در وبسایت وردپرسی با استفاده از افزونه کریسپ. طبق بررسیهایی که داشتیم بهترین افزونه رایگان برای سیستم پشتیبانی آنلاین وبسایت افزونه crisp هست که میتوانید از آن استفاده کنید و آنرا به صورت رایگان از مخزن وردپرس دریافت نمایید.
همچنین در ابتدای مقاله به اهمیت پشتیبانی آنلاین و تاثیر آن روی وبسایت شما پرداختیم که دارای اهمیت بالایی است و هر وبسایت موفقی باید به آن توجه کند. همچنین میتواند یک عامل برای پیشرفت بهتر شما باشد.